Zoeken naar wij kunnen

Uw zoekactie voor wij kunnen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Genieter 61 jaar Limburg - Tessenderlo
Massage
Hoi ,welke man wil mij eens een massage geven Ik ben verzorgd en discreet Je moet wel in tessenderlo of ik n de buurt kunnen ontvangen  
Twink27 27 jaar Antwerpen - Lille
TOP die voormiddags ontvangt (niet eenmalig)
Hi! Gelieve enkel te reageren voor volgende: Ik zoek een TOP die 's OCHTENDS kan ontvangen, voor VAST contact. Die SAFE is (en weet wat dat inhoud) en langdurige dates wil. Wat krijg je ervoor terug: Ikzelf ben een verzorgde (uitermate hygiënische) sportieve/atletische (bi/bot) jongen 27/190/78/19x5. Ben beetje verlegen, en dus nogal gehoorzaam, met uitstekende conditie (onverzadigbaar?). Ik heb zelf maar beperkte ervaring. Toys zijn dus zeker welkom om te starten, maar eens vertrokken mag je zeker 2uur door (of langer ;D). Mijn genot is ondergeschikt, ik ben een pleaser en haal meer uit het jouwe :p. Ik kan vaak wel elke week (soms meermaals per week), af en toe lukken sommige weken niet qua werkuren. JIJ: Leeftijd geen belang, LANGDURIG (of meermaals) kunnen des te meer (2 tops mogen dus ook altijd reageren voor samen of afgewisseld gebruik). HYGIËNISCH. Ontvangst 'S OCHTENDS. Enkel voor MEERMAALS contact. GEEN alles-daters (idealiter tracht ik liefst alleen aan jou node  

TOP die voormiddags ontvangt (niet eenmalig)
Ruben 34 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Wie wil mijn ochtenderectie zien?
Hoi hoi, Net opgestaan met een giga ochtenderectie. 19 centimeter aan plezier… Wie wil samen met mij rukken om de dag lekker te starten? Voeg me toe op Skype: ruben degendt. Stuur: ochtenderectie. Ik bel je dan meteen en we kunnen lekker starten… Ik ben een knappe man van 35 jaar. Wie durft me aan?  
Fre 40 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Bi pijpt
Lang geleden dat ik nog eens een lekkere pik heb kunnen pijpen. Welke verzorgde man zoekt warme mond? Zelf hetero maar met bikantje, dus discreet.  
Tom 26 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Ochtendseks
Sekslustigen in de buurt van Hoogstraten die een onervaren, bottom behaarde bi van 27 kunnen ontvangen en willen begeleiden in zijn seksualiteitsbeleving (VOOR NU)? Sta voor heel veel open.  
Cumsletje 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik zoek bukkake date :)
Ik zou graag eens 3-4 mannen samen pijpen en zuigen en m'n keelgat laten neuken en een bukkake krijgen. Ik wil enkel foto lul/ballen liefst geschoren meer niet. We kunnen dit ook regelen door een skype groep of een ander app te gebruiken om te communiceren :)  

Ik zoek bukkake date :)
Kusser 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Welke (jonge) kerel kan goed kussen?
Hey! Ik heb de laatste maanden enkele dates gehad en daarbij viel me op hoe weinig kerels/mannen echt lekker kunnen kussen. Ofwel heb je een betonmolen in je mond, ofwel is volledig je gezicht nat. :-) Ik vroeg me af of er hier kerels waren (vanaf 20 tot max mijn leeftijd) die wel deftig passioneel kunnen kussen. Het hoeft uiteraard niet bij kussen alleen te blijven natuurlijk. Ik ben een single bi, top ingesteld. Ik kan in alle rust en discretie ontvangen en heb respect voor ieders grenzen. Hopende dat er zich een leuke kerel aanbied. :-) Mijn verdere stats zijn 182 cm voor 89 kg. Tot binnenkort?  
Vast Pijpcontact 45 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Zin om regelmatig lekker leeggepijpt te worden ?
Hoi, Ik ben een 45 jarige bicurious bottem, in vaste relatie met een vrouw en heb al een tijdje het verlangen om een man al pijpend te doen klaarkomen. Stiekem oefen ik met een dildo om te proberen een pik tot diep in mn jkeel te kunnen laten glijden. Ik zoek een vast contact, liefst een hetero of top bi, leeftijd tussen 18 en 70 jaar, die erg kan genieten van een pijpbeurt en bij klik ook van klaarkomen in de mond. Hygiëne en discretie heel belangrijk. Kan me makkelijk verplaatsen in oost en west-vl. Kan niet ontvangen. Geen fake.  
Gehuwde bibottom 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Cock worshipping
Wie weet wat de titel betekent, weet ook ineens wat ik met jou wil doen... Ik zoek een vaste sexmaat met een grote onbesneden penis. Met groot bedoel ik minstens 17x5cm... kleiner hoeft niet te reageren. Uiterlijk is onbelangrijk, discretie en hygiëne daarentegen wel. Graag iemand uit het centrum van Sint-Niklaas zodat we makkelijk kunnen afspreken. Dit is een eerlijke advertentie, ik hoop dan ook enkel eerlijke reacties te mogen ontvangen. Ik ben niét op zoek naar een eenmalig los contact, wel een vast sexmaatje die ik regelmatig mag verwennen. Ik ben bottom ingesteld, maar sta voor héél veel dingen open... mijn stats: 181, 86, 16x4,5 besneden, gbps, niet roker, hoger opgeleid. Reacties met foto worden sowieso beantwoord...  
Gho 25 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Glory hole gezocht
Waar zou ik in de buurt van Aalter deze namiddag langs kunnen om anoniem gepijpt te worden (langs glory hole) Ik kan ik de omgeving verplaatsen  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10